Biografie

william_vd_oetelaar_fotoHet zingen en entertainen zat William al vroeg in het bloed. Al van kinds af aan is William zeer muzikaal en geniet hij ervan om op te treden en mensen te vermaken met zijn authentieke stem.

Naast zingen heeft William nog één grote passie, namelijk optreden als DJ. William heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om zowel zijn carrière als zanger maar ook als DJ een flinke boost te geven. William beschikt inmiddels ook al over verschillende geluidssets, apparatuur voor lichtshows, eigen aanhanger voor drive in shows en meerdere microfoons. Zijn laatste microfoon is ontworpen door niemand minder dan Frank van Etten.

William is in 2012 officiële begonnen met zijn muzikale carrière. In het begin was dit nog voornamelijk hobby voor William en trad hij op in kleine horeca gelegenheden en bij feesten en partijen. Na het zingen van covers besloot William dat het tijd werd voor een eigen single. De eerste single die William uit bracht was Ik ben zo blij met jou. Inmiddels heeft William vijf singles uitgebracht. De laatste twee singles zijn geschreven en geproduceerd door Frank van Etten. Sinds begin 2016 wordt William ook begeleid door Frank van Etten.

Tegenwoordig staat William op grotere podia en heeft hij al opgetreden met diverse grote artiesten zoals Wesley Klein, Frank van Etten, Alex en zijn grote idool Django Wagner. William heeft ook al het genoegen gehad om twee keer diverse grote artiesten te mogen vrijgezellen naar de feestweek in Brixental. Ook hier heeft William meerdere optredens mogen verzorgen.

 

Menu